4 Kasım 2013 Pazartesi

İKİ RENKLİ BİSKÜVİ

                  MALZEMELER
    250 gr paket teremyağ (oda sıcaklığında olacak)
    2yumurta  2çay bardağı çok ince şeker 
    2yemek kaşığı yoğurt
    1paket vanilya 1 paket kabartma tozu 
     2tatlı kaşığı kakao aldığı kadar un yumuşak bir hamur olacak 
     Püf noktası yağla şeker iyice özleşecek 
                     HAZIRLANIŞI
    Önce yağla şekeri özleştirin iyice karıştırın sonra diğer malzemeleri katın 
    Kakao hariç hamurumuz yumuşak bir hamur olunca ikiye bölelim böldüğümüz hamurun bir kısmına kakaoyu katıp yoğuralım sonra hamurlarımızdan küçük bezeler yapalım bir kakaolu bir normal hamurumuzdan elimizle şekil verip iksini bir birine dolayarak yuvarlk bir şekil verip 160 drecede fırında pişirelim Afiyeler olsun 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder