MA LZEMELER
500 gr asma yaprağı
3 tane kuru soğan 3 sap yeşil soğan
2 tane acı yeşil biber 1su bardağı zeytin yağı
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı antep acı biber salçası
HAZIRLANIŞI
Yaprakları doğrayıp bitarafta bekletelim diğer tarafta tençereye yağımızı
Koyup üzerine soğanı yeşil biberi doğrayıp soteliyoruz ondan sonra
salçasını yeşil soğanını ilave ediyoruz karıştırıyoruz asma yaprağını ilave edip
ağzını kapatıp yaprak sararana kadar pişiriyoruz piştikten sonra bulgurunu tuzunu
İlave ediyoruz birazda su ilve ediyoruz ( pilavın tane tane olmasını istiyorsanız suyunu az
koyabilirsiniz Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder