MALZEMELER
500 gr süt 1 tane yumurta .krep malzemesi
Ben göz kararı kullanıyorum ununu
krepimizin kıvamı kek kıvamından daha sıvı olaçak
4tane muz 300 gr kiraz süslemek için antep fıstığı
KREMASI
6 su bardağı süt
10 yemek kaşığı un
10 yemek kaşığı şeker
1 vanilya 1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı kakao
HAZIRLANIŞI
Krepleri pişirelim bir tarafta bekletelim
Diğer tarafda kremamızı pişirip soğutalım
Kreplerin her katına krema ve muz dizelim
Ben altı kattan yaptım siz ne kadar isterseniz o kadar yapabilirsiniz
Enson aşamasında kirazların çekirdeklerini çıkartın ikiye bölün
Kremayla kapladığımız pastamızı kiraz ve fıstıkla süsleyelim
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder